Барометр “Дорога в Крим”. МО Умєров – з робочим візитом у військових на південно-східному напрямку

“Дорога в Крим”. МО Умєров – з робочим візитом у військових на південно-східному напрямку

Просмотров: 362
10 Жовтня 2023, 16:12

Міністр оборони Рустем Умєров відвідав бойові бригади, які в складі оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» боронять державу.

Про це повідомили комунікаційники міністра у вівторок, 10 жовтня.

Рустем Умєров заслухав командувача ОСУВ «Таврія» бригадного генерала Олександра Тарнавського, з яким визначили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Також з представниками командування бригад 10-го армійського корпусу міністр обговорив пріоритети в постачанні озброєння та військової техніки.

“Робота з ОСУВ/ОТУ. Південно-східний напрям. Дорога в Крим. Ознайомився з особливостями організації бойового управління на командному пункті оперативного угруповування військ «Запоріжжя». Обговорили з керівництвом ОУВ найбільш чутливі теми для наших підрозділів: протиповітряна оборона, безпілотні авіаційні комплекси, РЕБ”, – повідомив Умєров.

Міністр також нагородив військових, які виконують завдання на цьому напрямку.

“Кожного дня наші військові наближають неминучу деокупацію Криму та всіх окупованих територій. Ціною важких втрат та жертв”, – йдеться в повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]