Барометр Южноукраїнська лікарня отримала 6 кондиціонерів від БФ «ІВІК»

Южноукраїнська лікарня отримала 6 кондиціонерів від БФ «ІВІК»

Просмотров: 572
9 Жовтня 2023, 16:03

Було обладнано три операційні блоки, кабінет УЗД реанімаційного відділення, хірургічне відділення та централізоване стерилізаційне відділення.

Завдяки спільній роботі Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради та особистої ініціативи заступника директора лікарні з адміністративно-господарських питань Надії Горностай було налагоджено плідну співпрацю з благодійним фондом «ІВІК».

– «Благодійний фонд «ІВІК» спеціалізується в наданні систем кондиціонування повітря військовим шпиталям, де лікуються постраждалі в результаті бойових дій та бомбардування міст. Не зважаючи на це, вдалося переконати «ІВІК» прийняти нашу заявку. Я вдячна Благодійному фонду «ІВІК» за співпрацю», – повідомила Надія Горностай.

Однією з вимог НСЗУ до лікарень, які надають спеціалізовану медичну допомогу це наявність кондиціонерів у всіх палатах, ординаторських в іншому випадку медичний заклад втратить можливість контрактуватися із НСЗУ за певними пакетами вже з 1 січня 2024 року.То ж роботи попереду ще багато.

Адміністрація КНП ЮМБЛ висловлює щиру вдячність БФ «ІВІК» за вкрай необхідну допомогу, а також велика подяка ДПЕМ ПрАТ «АТОМСЕРВІС» за надання спецтехніки під час встановлення систем кондиціонування.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]