Барометр Атака дронів СБУ знеструмила важливі військові об’єкти РФ у Курській області, – джерела

Атака дронів СБУ знеструмила важливі військові об’єкти РФ у Курській області, – джерела

Просмотров: 342
5 Жовтня 2023, 15:07

Під час сьогоднішньої ранкової атаки із застосуванням дронів Служби безпеки України в російській Курській області стався черговий блекаут у низці населених пунктів, внаслідок чого важливі військові об’єкти ЗС РФ залишилися без електроенергії.

Про це РБК-Україна повідомили джерела у СБУ.

За інформацією наших джерел, цей блекаут у російському регіоні відбувся у рамках “підготовки” військ окупантів до осінньо-зимового періоду.

Російські військові об’єкти були підключені до електропідстанції у н.п. Суджа, Любимівка та Глушкове Курської області, і саме її атакували дронами СБУ, уточнили джерела у спецслужбі.

Таким чином, СБУ “оновила” графіки відключень у Курській області, і ця атака БПЛА залишила без електроенергії важливі ворожі військові об’єкти, зазначили джерела.

“Як наслідок – російські військові починають активно переймати торішній досвід українців, коли електроенергії не було кілька діб”, – йдеться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]