Барометр На Миколаївщині сталося дві ДТП, одна з яких – смертельна (фото)

На Миколаївщині сталося дві ДТП, одна з яких – смертельна (фото)

Просмотров: 580
5 Жовтня 2023, 10:39

На Первомайщині поліцейські встановлюють обставини двох ДТП, у яких один чоловік загинув, ще двоє травмувались.

4 жовтня, близько 00:40, 42-річний водій автомобіля Subaru Outback, рухаючись по вул. Центральній в с. Кінецьпіль, біля відділення пошти, за попередніми даними, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та допустив зіткнення із бетонною електричною опорою.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика та його 40-річний пасажир отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості й були доставлені до медичного закладу, де лікарі їх оглянули та надали необхідну допомогу. Відповідно до висновку лікаря, обидва чоловіки на момент аварії перебували в стані сп’яніння.

Близько 9:20 сьогодні 40-річний водій автомобіля ВАЗ 21114, рухаючись по автодорозі «Тимкове-Балта-Первомайськ-Доманівка-Олександрівка», при в’їзді до селища Криве Озеро, за попередніми даними, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини у кювет, де зіткнувся з перешкодою у вигляді земляної стіни каналу дренажної споруди.

У результаті автопригоди керманич транспортного засобу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження» та ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого». Санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до восьми років.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригод.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаних ДТП звернутись до Первомайського районного відділу поліції за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського, 29, або за телефонами (068)314-29-49, (063)128-72-16; та відділення поліції № 3 Первомайського районного відділу за адресою: селище Криве Озеро, вул. Центральна, 72, або зателефонувати: (098) 369-61-16, (068) 539-94-59, 102.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]