Барометр рашисти вгатили по Херсонщині: поранення отримав 65-річний чоловік

рашисти вгатили по Херсонщині: поранення отримав 65-річний чоловік

Просмотров: 216
4 Жовтня 2023, 18:00

У середу, 4 жовтня, російські терористи атакували Херсонську міську громаду. Внаслідок атаки на село Садове поранення отримав 65-річний чоловік.

Про це у Telegram повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. За словами чиновника, обстріл було здійснено по обіді.

“Під час ворожої атаки чоловік перебував на власному обійсті. З вибуховою травмою, осколковим переломом кістки плеча поранений ушпиталений”, — йдеться у повідомленні.

Останні обстріли Херсонщини

У вівторок, 3 жовтня, Херсон зазнав чергового ворожого удару. Внаслідок атаки окупантів мінімум одна людина загинула та дев’ятеро зазнали поранень.

Також 2 жовтня російські окупанти завдали ударів по Херсонщині. Внаслідок атак постраждали місцеві мешканці та правоохоронці. Ворожим вогнем пошкоджено житлові будинки, магазини, цех підприємства, дитсадок, гімназію, газопровід, бізнес-центр, гуманітарний штаб, церква та станція швидкої допомоги.

Нагадаємо, російські окупанти систематично викрадають автомобілі цивільних у населених пунктах на тимчасово окупованій території Херсонщини. Це пов’язано із панічними настроями ворога через успішні дії Сил оборони України. Ворог вже обговорює план втечі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]