Барометр Виробництво систем ППО в Україні: у Зеленського зробили заяву

Виробництво систем ППО в Україні: у Зеленського зробили заяву

Просмотров: 385
29 Вересня 2023, 18:13

Україна планує організувати виробництво власних систем протиповітряної оборони (ППО). Для цього до нашої країни приїдуть відповідні спеціалісти.

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак на брифінгу для преси.

“Є дуже фундаментальне рішення, яке почнемо реалізовувати дуже скоро. Незабаром до нас прибудуть фахівці, які розроблятимуть план щодо власного виробництва всього, що нам потрібно, насамперед засобів ППО”, — розповів він.

Варто додати, що Україна має замало систем ППО для такої величезної лінії фронту та загалом великої території країни. Наявні засоби ППО змушені розташовувати якомога ближче до населених пунктів. Система побудована так, аби захищати міста. 

Виробництво зброї в Україні

В Україні активно просувається робота з власного виробництва озброєння. Зокрема, в нашій країні почали виготовляти дрони та боєприпаси. З січня до липня 2023 року в нашій країні виробили вдесятеро більше боєприпасів, ніж за весь 2022 рік. 

Зокрема, у Києві планується відкрити спільне підприємство німецького збройового концерну Rheinmetall з концерном “Українська оборонна промисловість”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАТО збільшить виробництво боєприпасів для України та для своїх членів, які надали військову допомогу українській армії. В Альянсі зазначили, через тривалі бої попередніх запасів зброї та снарядів не вистачає.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]