Барометр В Миколаєві суд арештував агентку ФСБ, яка агітувала за рф в соцмережі

В Миколаєві суд арештував агентку ФСБ, яка агітувала за рф в соцмережі

Просмотров: 422
29 Вересня 2023, 09:25

В Миколаєві суд арештував 41-річну підозрювану в співпраці з окупантами.

Про це повідомили в Центральному районному суді.

Нагадаємо, раніше у Миколаєві затримали співробітницю місцевого ліцею Антоніну Ішмурат. Її підозрюють в роботі на російську розвідку гру.

Підозрювана була редактором групи проросійської спрямованості в забороненій соціальній мережі «Вконтакте», неодноразово публікувала дописи із закликами до мешканців, зокрема південних регіонів України, взяти участь у виході українських міст зі складу України та приєднатися до рф.

Колаборантка публікувала дописи, де виправдовувала збройну агресію рф та визнавала правомірною тимчасову окупацію частини українських територій.

Також підозрювана висловлювала сподівання щодо окупації областей та міст України, зокрема Миколаєва, Одеси, Харкова та Запоріжжя. Їй оголосили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та виправдовуванні збройної агресії росії.

Слідчий суддя Володимир Лященко постановив застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості вийти під заставу.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]