Барометр СБУ влаштувала “блекаут” у Курській області Росії, — ЗМІ

СБУ влаштувала “блекаут” у Курській області Росії, — ЗМІ

Просмотров: 272
26 Вересня 2023, 18:08

Дрон Служби безпеки України скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію у селі Снагость Курської області. Без світла залишилися сім населених пунктів.

Про це повідомив “Укрінформ” з посиланням на власні джерела у СБУ.

Зауважимо, зранку губернатор Курської області РФ Роман Старовойт розповів, що на електричну підстанцію у селі Снагость із безпілотника скинули вибуховий пристрій. За його словами, ніхто із жителів не постраждав, але внаслідок атаки було знеструмлено сім населених пунктів.

Водночас джерела СБУ зауважили, що до “блекауту” причетні їхні працівники.

“Росіяни мають розуміти — якщо вони збираються і далі атакувати українські об’єкти енергетики, то будуть отримувати на це жорстку відповідь. Наші ресурси дозволяють це зробити”, — розповіло джерело видання.

Водночас у СБУ вважають, що “дуже хочеться, щоб росіяни на собі відчули, що таке “блекаут”, графіки відключень і пошуки генераторів”. Така “бавовна” — свідчення того, що спецоперації СБУ виходять на новий рівень.

Нагадаємо, вранці 24 вересня у Росії заявили про влучання українського безпілотника в адміністративну будівлю Курська. У цей день там росіяни святкували день заснування міста. БпЛА влучив в адмінбудівлю, яка розташована у центральному окрузі міста. Згодом у російському Курську сталась друга “бавовна” за день. Внаслідок атаки загорівся нафтопереробний завод.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]