Барометр ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу «Бахмут-Горлівка»

ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу «Бахмут-Горлівка»

Просмотров: 225
24 Вересня 2023, 14:41

Збройні сили України вже “дістають” до траси “Бахмут-Горлівка” та працюють над тим, щоб перерізати ще кілька ворожих логістичних шляхів. 

ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу «Бахмут-Горлівка»

Про це в ефірі  телемарафону 24 серпня повідомив керівник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

“Один із шляхів, ми вже можемо до нього добивати, це траса “Бахмут — Горлівка”, яка розташована за 3 км від лінії зіткнення, це — робоча дистанція для наших мінометів та БПЛА. Також у противника ще залишається кілька логістичних трас, якими він постачає забезпечення до Бахмутського угруповання, це і траси, які ведуть з окупованої території”, – сказав він.

Представник Східного угруповання військ ЗСУ також зазначив, що Сили оборони продовжують роботу з перерізання цих шляхів, щоб знекровити російське угруповання на цьому напрямі та завдати йому максимальних втрат.

Також, за словами Іллі Євлаша, ЗС РФ вперше після тривалої перерви для перевірки оборони ЗСУ в районі Білогорівки на Луганщині кинули в бій своїх ув’язнених — усі вони були знищені.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]