Барометр Прокуратура АРК: ексначальнику Держекоінспекції Криму загрожує до 15 років за державну зраду

Прокуратура АРК: ексначальнику Держекоінспекції Криму загрожує до 15 років за державну зраду

Просмотров: 288
22 Вересня 2023, 18:11

Прокуратура Автономної Республіки Крим та Севастополя повідомила про підозру колишньому начальнику Державної екологічної інспекції в Криму.

За даними слідства, після анексії півострова російськими збройними силами підозрюваний почав співпрацювати з владою Росії. У 2015 році його призначили на посаду «заступника начальника управління екологічного нагляду Південно-Кримського регіону-завідувача відділу екологічного нагляду міста Ялта-старшого державного інспектора Республіки Крим», де він працює досі.

Підозру пред’явлено за статтею про державну зраду. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Прокуратура не називає імені фігуранта. Проте чиновник, який не був уповноважений розмовляти з медіа та захотів залишитися анонімним, повідомив проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії, що йдеться про Петра Снєгірьова.

Раніше українські правоохоронці повідомили про підозру голові російського Міністерства екології Криму – їй загрожує до 15 років ув’язнення за державну зраду.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]