Барометр На Миколаївщині шахраї заробили 240 тисяч на продажу неіснуючого авто

На Миколаївщині шахраї заробили 240 тисяч на продажу неіснуючого авто

Просмотров: 312
21 Вересня 2023, 17:00

Поліція Миколаївської області встановлює особу шахраїв, які ошукали мешканця Баштанського району на 240 тисяч гривень при купівлі автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Миколаївської області.

До відділу поліції № 1 Баштанського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 40-річного мешканця Софіївської громади про те, що невідомий шляхом обману в інтернеті заволодів його коштами.

За словами потерпілого, на сайті оголошень він знайшов оголошення про продаж автомобіля. Зв’язавшись нібито із продавцем, той попросив одразу сплатити всю суму за купівлю та доставку транспортного засобу. Заявник погодився та перерахував кошти у розмірі 240 тисяч гривень на банківські картки “продавця”, з яким одразу обірвався зв’язок.  

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]