Барометр Черкаси: розбір завалів триває, мер розповів про стан постраждалих

Черкаси: розбір завалів триває, мер розповів про стан постраждалих

Просмотров: 378
21 Вересня 2023, 16:24

Завали на місці падіння ракети в Черкасах продовжують розбирати, повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це він розповів Радіо Свобода.

«Фактично, це ринок центральний. Тут немає жодного військового об’єкту, жодної військової інфраструктури. Дякуючи Богу, це відбулось до 6-ої ранку, тому що о 7-ій тут сотні, а то й тисячі людей, які приходять купувати продукти, речі першої необхідності», – сказав він.

Бондаренко зазначив, що в місті впали не просто уламки, а саме бойова частина ракети.

«10 осіб перебувають у третій Черкаській міській лікарні у різному ступені тяжкості. Двоє осіб у критичному стані, вісім осіб середньої тяжкості. Але ми не знаємо, що там під завалами. Коли закінчиться ліквідація, тоді ми можемо з точністю сказати, чи були жертви», – сказав він.

Вранці повітряна тривога оголошувалася на всій території України. Українські військові знищили 36 з 43 ракет, якими вранці Росія атакувала Україн. За даними Повітряних сил ЗСУ, російські війська запускали ракети у кілька хвиль, в повітряний простір України вони входили з різних напрямків, постійно змінюючи курс по маршруту.

Зокрема, за даними місцевої влади, вранці Росія завдала ракетного удару по Черкасах. Уламки російської ракети впали у центральній частині міста, спочатку повідомлялося про пʼятьох постраждалих.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]