Барометр Спікером Південноукраїнської АЕС став координатор руху Медведчука та депутат ОПЗЖ

Спікером Південноукраїнської АЕС став координатор руху Медведчука та депутат ОПЗЖ

Просмотров: 8834
20 Вересня 2023, 09:22

Спікером Південноукраїнської АЕС став координатор проросійського руху Віктора Медведчука “Український вибір” Ярослав Маленченко.

Про це повідомила пресслужба Південноукраїнського енергокомплексу.

Дослівно ПАЕС: “На посаду начальника управління інформації та громадських зв’язків ПАЕС призначено нового керівника – Ярослава Маленченка.  Він має понад 20 років досвіду роботи на керівних посадах і в сфері комунікацій, зокрема працював у центральних органах влади, державних і приватних компаніях. У своїй новій ролі Ярослав Маленченко буде відповідальним за забезпечення ефективної комунікації між ПАЕС та громадськістю, просування позитивного іміджу станції та підвищення рівня довіри до атомної енергетики”.

У 2013 році Ярослав Маленченко був координатором руху Віктора Медведчука “Український вибір” у Миколаївській області. Це проросійська організація, яку в 2012 році заснував кум Путіна Віктор Медведчук. Керівникам цієї ГО пізніше оголосили підозри за участь в організації “референдуму” в Криму.

Зокрема, Маленченко у 2013 році брав участь в мітингу проти візиту до Миколаєва представника ЄС. Тоді він заявив, що “європейський шлях розвитку – це шлях до знищення незалежності України”.

У 2020 році Ярослав Маленченко став депутатом Миколаївської районної ради від ОПЗЖ.

Чому на керівні посади в ВП ПАЕС ДП НАЕК “Енергоатом” беруть таких людей з проросійськими поглядами? Це вже питання не до місцевого відділу СБУ, а напряму до голови СБУ Василя Малюка.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]