Барометр У Вознесенську призначили нового віцемера замість Жукова, якого затримали через підозру у закупівлі за завищеними цінами

У Вознесенську призначили нового віцемера замість Жукова, якого затримали через підозру у закупівлі за завищеними цінами

Просмотров: 266
18 Вересня 2023, 17:29

У Вознесенську призначено нового заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Лілія Бондаренко замінить затриманого Андрія Жукова по справі про закупівлю напівпричепів за завищеними цінами.

Відповідне рішення прийняла Вознесенська міська рада. До виконання обов’язків вона приступила з понеділка, 18 вересня.  

Вона відповідатиме за напрямки: освіта, культура, соціальний захист та справи дітей.

Також рішенням сесій їй встановлено надбавку за ранг в розмірі 500 гривень та надбавку за вислугу років у розмірі 25 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг. Стаж служби в органах місцевого самоврядування у Лілії  Бондаренко на 18 вересня становить 16 років.

У міській раді зазначили, що Ліля Бондаренко родом з міста Баштанка, здобула вищу освіту у Миколаївському аграрному університеті, спеціальність «Менеджмент організацій». Має досвід роботи у фінансовому управлінні райдержадміністрації та обіймала посади від спеціаліста до начальника відділу. Раніше вона працювала заступником начальника Баштанської районної військової адміністрації.

Нагадаємо, що 4 травня СБУ затримала віце-мера Вознесенська Андрія Жукова та ще двох чиновників. Заступниа мера підозрюють у розкраданні при закупівлі оборонної продукції.

Також пізніше стало відомо, що підозри вручили секретарю міської ради Вікторії Бальцер, керуючій справами виконавчого комітету Яні Синявській та головному бухгалтеру виконавчого комітету Вікторії Морозовій.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]