Барометр Суровікін засвітився на нових фото: де зараз перебуває “сирійський різник”

Суровікін засвітився на нових фото: де зараз перебуває “сирійський різник”

Просмотров: 502
15 Вересня 2023, 18:22

Російський генерал Суровікін засвітився на фотографіях в Африці, де присутні найманці “Вагнера”. У Мережі з’явилися нові фотографії, на яких зображений російський генерал Сергій Суровікін, який зник із публічного простору в червні після заколоту ватажка “вагнерівців” Євгена Пригожина.

Знімки опублікував пов’язаний із ПВК “Вагнер” телеграм-канал Grey Zone, повідомляє ВВС.

“Генерал армії Сергій Суровікін був помічений в африканському Алжирі. Раніше країни Африки, де присутня “Група Вагнера” відвідав заступник міністра оборони [РФ] генерал-полковник Юнус-Бек Євкуров, а також заступник начальника Головного управління (ГРУ) Генерального штабу [РФ] генерал-лейтенант Володимир Алєксєєв”, – ідеться в коментарях до фото.

Російське видання “Коммерсант”, посилаючись на джерело в оточенні Суровікіна, підтвердило, що він дійсно перебуває в Алжирі разом із делегацією Міноборони Росії.

Поїздку Суровікіна в цю африканську країну співрозмовники видання пов’язали з тим, що “військово-політичне керівництво країни надає велике значення у здійсненні зовнішньої політики східному напрямку”.
Де зараз російський генерал Суровікін

4 вересня, генерал Суровікін вперше після червневого заколоту з’явився на фотографії, яку показала російська пропагандистка Ксенія Собчак. На фото генерала у цивільному одязі, в сонцезахисних окулярах та капелюсі на вулицю поруч із дружиною. Місцезнаходження з фотографії важко зрозуміти.

Згодом видання The New York Times повідомило, що російського генерала дійсно нібито звільнили з-під варти. Це сталося за кілька днів після смерті ватажка “вагнерівців” Євгена Пригожина.

Пізініше стало відомо, що колишньому командувачу Об’єднаного угрупування військ нібито вигадали нову посаду. Його обрали очільником координаційного комітету СНД з питань протиповітряної оборони.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]