Барометр «Чекаємо на хороші новини»: Залужний обговорив потреби армії з партнерами із Британії та США

«Чекаємо на хороші новини»: Залужний обговорив потреби армії з партнерами із Британії та США

Просмотров: 278
15 Вересня 2023, 17:40

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний разом з керівником ГУР Кирилом Будановим та іншими генералами обговорили потреби українських військ та ситуацію на фронті з американськими та британськими партнерами.

За повідомленням Залужного, під час переговорів були також присутні командувач Військово-морських сил Олексій Неїжпапа та заступник головнокомандувача ЗСУ генералом Михайло Забродський.

Головнокомандувач ЗСУ каже про те, що партнерів «детально ознайомили із оперативною обстановкою по всьому фронту». Крім того, заслухали командирів та «обговорили проблематику, що склалася в угрупованнях військ».

«Обговорили потребу української армії в снарядах, озброєнні та військовій техніці. Чекаємо на хороші новини», – написав головнокомандувач ЗСУ.

Крім того відомо, що союзники «зупинилися на питаннях посилення протиповітряної оборони України, додаткового транспорту для евакуації поранених, пошуку шляхів для ремонту техніки та відновлення боєздатності військових частин».

Переговори пройшли напередодні зустрічі у форматі «Рамштайн», яка відбудеться 19 вересня. На ній Україну вперше представить новий міністр оборони Рустем Умеров.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]