Барометр Обшуки у Шуфрича: прокуратура проситиме суд про арешт

Обшуки у Шуфрича: прокуратура проситиме суд про арешт

Просмотров: 300
15 Вересня 2023, 16:37

Для народного депутата Нестора Шуфрича, підозрюваного у державній зраді, Офіс генпрокурора проситиме запобіжний захід у вигляді арешту.

Про це повідомили у прес-службі Офісу генпрокурора.

Запобіжний захід обиратиметься Печерським районним судом Києва.

Зазначимо, що для підозрюваних у державній зраді запобіжний захід у вигляді арешту не передбачає альтернативи у вигляді застави.

За повідомленнями ЗМІ, вранці до нардепа Шуфрича прийшли з обшуками співробітники Служби безпеки України. Під час обшуків у нього виявили георгіївські стрічки, медалі, ордени, а також колекцію російських кітелів та радянських документів.

За даними джерел РБК-Україна, у нардепа також виявили документ із схемою “автономії” для Донецької та Луганської областей. Під документом, датованим 2014 роком, також стоїть підпис колишнього нардепа Віктора Медведчука.

Пізніше стало відомо, що СБУ повідомила Шуфрича про підозру у державній зраді. Він став фігурантом справи щодо роботи на агента ФСБ, колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича, який координував російську агентуру в Україні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]