Барометр Мільйонер з профспілки Сергій Снітков: як дерибаняться кошти на Південноукраїнській АЕС

Мільйонер з профспілки Сергій Снітков: як дерибаняться кошти на Південноукраїнській АЕС

Просмотров: 13571
19 Вересня 2023, 09:05

Нещодавно вийшов сюжет «Антикору» з розслідуванням, антигероєм якого став голова профкому Південноукраїнської АЕС Сергій Снітков, який також є депутатом Южноукраїнської міської ради від ОПЗЖ.

Атомна енергетика – головна надія на цю зиму. Стратегічна галузь має найзаможнішу профспілку, в якій розгорілась боротьба за крісло голови профкому “Енергоатому”, після того як Олексій Лич залишив посаду.

Вже той факт, що Сергій Снітков має за спиною три каденції депутатства від “Партії регіонів”, “Оппоблоку” та “ОПЗЖ”, каже сам за себе. Така людина не може претендувати на посаду голови профспілки “Енергоатому” по моральним причинам.

Проте, його кандидатура висунута! А це означає, що почалась боротьба за крісло! У керівництва НАЕКа є свій кандидат, тому вони вирішили злити компромат через “Антикор”.

Пропонуємо відео сюжет:

Виявилось, що не тільки воєнкоми мають статки в мільйона доларах.

Маєтки, дорогі авто та інвестиції у шоу-бізнес. Як профспілкові лідери заробили на розкішне життя

Отримана інформація вражає. Виявляється, що і деякі воєнкоми можуть позаздрити захисникам трудящих.

Не забуває про сім’ю і голова профкому Південноукраїнської АЕС Сергій.

У 2018 році придбав: Квартиру в Києві, квартиру в Южноукраїнську, авто MITSUBISHI OUTLANDER за понад 1 мільйон гривень.

У 2016 році син Сніткова придбав приватний будинок у Гнідині поблизу Києва площею понад 150 квадратних метрів.

У 2021 році донька придбала квартиру в Одесі, авто CITROEN за понад 700 тисяч гривень.

У 2022 році син придбав авто TESLA MODEL 3 за 40-50 тисяч доларів.

Найбільший статок профспілкового чиновника не квартири та авто, а невістка.

У 2018 році син Сергія Сніткова Кирило одружився зі співачкою Анастасією Кожевніковою – учасницею популярного гурту «Віагра». Весілля стало гучною світською подією.

Посеред церемонії зірка ошелешила заявою: «Оканчивается контракт группы «Виагра» и я ухожу в сольное плавание. Да! Поэтому медовый месяц у нас отменяется. Мы будем работать надо мной!»

Сольна кар’єра у шоу-бізнесі не дешеве задоволення. П’ять синглів і п’ять відео-кліпів за останні роки. Звідки на це гроші у сина скромного лідера профкому?

Кирило в інтерв’ю: «Я займаюся торгівлею, виготовляємо какао-продукти. Свою артистку, я думаю, обіцяю, зроблю тою, якою вона хоче бути».

Судячи зі статків родини Сніткових продаж какао – це дуже прибуткова справа. Та навряд чи настільки ж прибуткова, як бізнес на путівках. Найпоширеніша схема збагачення профспілкових бонз.

Борис Кушнірук, економіст, голова експертно-аналітичної ради українського аналітичного центру: «У тебе є купа пропозицій по тим, хто пропонує свої послуги. Санаторії різноманітні і так далі. В кого ти купиш і кому дадуть гроші – це великі можливості для заробляння. І от на цій різниці там заробляються величезні гроші. Там реально заробляється дуже багато мільйонів доларів щороку».

Схема дуже проста. Вартість путівок профком завищує у кілька разів, а замовляє послуги не напряму у санаторіїв, а через посередника: туристичну агенцію. Усі учасники схеми отримують свою частку.

Катерина, працівниця АЕС: «Путівки це одна зі складових, яка все життя була в такому, досить «плаваючим аспектом». Якщо приїжджаєш на відпочинок і бачиш вартість путівки на місці, то, звичайно, дуже дивуєшся».

Працівник Південноукраїнської АЕС: «Взяв я один раз путівку, з’їздив відпочити. По місцю вже приїхав на базу, спитав скільки коштує у них проживання –  те ж саме, тільки що без путівки. Вийшло, що в принципі, я оплатив 100-відсоткову вартість путівки. Після цього я практично приїхав, написав заяву про вихід із профспілки».

Вартість проживання у двомістному номері у санаторії за ринковою ціною від 650 гривень за добу. Повна вартість за путівкою від профспілки 6 тисяч гривень за добу. Працівник сплачує 10-15% суми, решту компенсує профспілка. Сума компенсації фактично розкрадається. За даними видання «Антикор».

Працівник Рівненської АЕС: «За такі гроші можна відпочити в елітному готелі десь за кордоном, і то з авіа перельотом і харчуванням типу «все включено». Врахуйте, що путівки купуються цілими заїздами на весь сезон, тому однозначно для профкома мала б бути велика знижка. Здогадайтесь самі, куди вона йде».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]