Барометр путін назвав умову для переговорів із Україною

путін назвав умову для переговорів із Україною

Просмотров: 1106
12 Вересня 2023, 14:42

Україна нібито забороняє вести переговори із Росією. Скасування заборони могло б стати першим кроком до діалогу. Про це заявив президент РФ Володимир Путін на Східному економічному форумі у вівторок, 12 вересня.

Путін назвав умову для переговорів із Україною

“Якщо Сполучені Штати вважають, що Україна готова до переговорів, то нехай тоді скасують указ президента України, який забороняє вести переговори. Там же декрет вийшов президента – він заборонив сам собі вести переговори і всім іншим. Ось Блінкен (глава Держдепу США Ентоні Блінкен – ред.) .) каже, що вони готові. Ну, добре, указ цей нехай скасують для початку. Це перший крок”, – сказав Путін.

Він також заявив, що Росія не може припинити бойові дії, тому що Україна проводить контрнаступ.

“Мені з багатьох сторін ті люди, з якими ми спілкуємося, які хотіли б виступити посередниками, кажуть: “А ви готові на припинення бойових дій?”. Ну як ми можемо припинити бойові дії, якщо протилежна сторона проводить контрнаступ”, – поскаржився російський лідер.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]