Барометр Мешканки Миколаєва вербували дівчат для роботи порномоделями: повідомлено про додаткову підозру

Мешканки Миколаєва вербували дівчат для роботи порномоделями: повідомлено про додаткову підозру

Просмотров: 470
11 Вересня 2023, 15:18

Двом мешканкам Миколаєва, які вербували жінок для сексуальної експлуатації, повідомлено про додаткову підозру. 

Про це інформує пресслужба прокуратури Миколаївської області.

Так, у липні було повідомлено про підозру трьом мешканкам м. Миколаєва за ч. 3 ст. 301 КК України – «Виготовлення, розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру з метою збуту за попередньою змовою групою осіб».

У ході розслідування встановлено, що 47-річна мешканка Миколаєва організувала міжрегіональну онлайн-порностудію. До своєї злочинної діяльності вона залучила двох жінок, 41 та 44 років, які виконували функції адміністраторів. Зловмисниці з метою експлуатації в ролі вебмоделей на інтернет-сайті вербували дівчат, які через життєві обставини були готові виконувати їх вказівки.

Для злочинної діяльності фігурантки спеціально орендували офісні приміщення, які обладнали відповідним інтер’єром, комп’ютерною технікою, вебкамерами та інтернетом. У режимі реального часу так звані моделі демонстрували клієнтам оголені частини тіла та імітували дії сексуального характеру, за що отримували гроші.

За місяць кожна дівчина могла заробити близько двох тисяч доларів США, а сама організаторка отримувала прибуток у понад 10 тисяч доларів щомісяця.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]