Барометр Працівник військкомату постачав наркотики керівнику ТЦК, який побив військового в Рівному

Працівник військкомату постачав наркотики керівнику ТЦК, який побив військового в Рівному

Просмотров: 525
8 Вересня 2023, 15:10

Працівник Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки постачав своєму керівнику наркотики. 

Працівник військкомату постачав наркотики керівнику ТЦК, який побив військового в Рівному

Про це повідомляє ДБР.

Як з’ясували слідчі, підозрюваний систематично постачав різні дози амфетаміну керівнику ТЦК або залишав так звані «закладки». Чоловік не отримував гроші за психотропи, а в такий спосіб намагався догодити шефу. У майбутньому він розраховував на прихильність, службові привілеї та можливе просування кар’єрою.

Для приховування своєї діяльності в розмовах та повідомленнях зловмисники використовували піратський сленг, наркотики називали «білою міткою», а один одного – вигаданими прізвиськами.

Фігуранту оголошено підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Скандал із військкомом у Рівненській області

У липні 2023 року правоохоронці затримали керівника Рівненського обласного військкомату Сергія Луцюка та голову районного територіального центру комплектування за причетність до побиття підлеглого.

Крім того, у районного військкома виявили 8 пакетів із білою речовиною, яка могла бути амфетаміном. Також знайшли знаряддя для вживання наркотиків.

Суд 28 липня заарештував головного військкома Рівненської області Сергія Луцюка. Правоохоронці вважають його причетним до побиття військового.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]