Барометр Миколаївець працював на ворога: для цього він приходив до військкоматів

Миколаївець працював на ворога: для цього він приходив до військкоматів

Просмотров: 672
8 Вересня 2023, 10:41

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочато судовий розгляд обвинувального акта щодо 47-річного місцевого жителя, якого звинувачують у державній зраді.

Миколаївець працював на ворога: для цього він приходив до військкоматів

Про це повідомляє прес-служба Центрального районного суду.

Судовий розгляд даного провадження здійснюється колегією суддів у складі Володимира Лященка, Олександра Чулупа під головуванням Сергія Медюка.

Відповідно до обвинувального акта, у лютому 2023 року обвинувачений погодився за гроші надавати представнику РФ інформацію про розташування та переміщення підрозділів ЗС України, об’єктів критичної інфраструктури в Миколаєві.

Надалі він прибув до Миколаївського обласного військкомату, де провів фото та відеофіксацію розташування будівлі, що знаходилися на території входів та виходів.

Також обвинувачений здійснював фіксацію одного із районних військкоматів у Миколаєві.

Отримані файли він надіслав вищезгаданому представнику Росії, за допомогою месенджера «Telegram», також надав дані свого банківського рахунку для отримання грошової винагороди.

Обвинувачений у судовому засіданні не визнавав вину і погодився надавати свідчення надалі.

Судом визначено порядок та обсяг дослідження доказів, зокрема вивчення письмових матеріалів, допит обвинуваченого, після чого суд перейде до дебатів.

В даний час для надання прокурору часу, щоб підготувати документи, що підлягають дослідженню на засіданні, оголошено перерву.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]