Барометр П’ята поспіль атака на Одещині: окупанти випустили десятки дронів

П’ята поспіль атака на Одещині: окупанти випустили десятки дронів

Просмотров: 503
8 Вересня 2023, 09:44

У ніч проти 8 вересня російські окупанти атакували Одеську область кількома групами ударних БпЛА “Шахед-136/131”. Як повідомляє Командування Повітряних Сил, пуски відбувалися з південно-східного та південного напрямів (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – ТОТ, Крим). Частину дронів збити не вдалося.

П'ята поспіль атака на Одещині: окупанти випустили десятки дронів

“Загалом зафіксовано пуски 20 “Шахедів” у напрямку Одеської області. До відображення удару застосовано зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи Повітряних Сил, протиповітряну оборону інших складових Сил оборони України. У результаті бойової роботи знищено 16 “Шахед136 “у межах Одеської та Миколаївської областей”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі Сил оборони півдня повідомили, що цієї ночі ударні безпілотники типу “Шахед-131/136” заходили з акваторії Чорного моря до Миколаївської та Одеської областей. Силами протиповітряної оборони знищено 16 дронів-камікадзе: 2 – у Миколаївській області, 14 – на Одещині.

“Уламками збитого безпілотника, спричинено пошкодження нежитлової будівлі та займання сухої трави. Пожежу оперативно ліквідовано. Постраждалих немає”, – запевняють військові.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]