Барометр У комісію з перейменування вулиць включили генерала Марченка

У комісію з перейменування вулиць включили генерала Марченка

Просмотров: 615
7 Вересня 2023, 15:38

Депутати Миколаївської міської ради внесли зміни до складу комісії з питань перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд, що розташовані на території Миколаєва.

У комісію з перейменування вулиць включили генерала Марченка

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні сесії міськради, яка проходила в онлайн-режимі у четвер, 7 вересня.

Начальник управління культури Юрій Любаров зазначив, що Таміла Бугаєнко відкликала свою кандидатуру, тож треба затвердити новий склад.

Депутат від «Пропозиції» Євген Павлович запропонував ввести до складу комісії замість Бугаєнка генерал-майора Дмитра Марченка, який у перші місяці війни керував обороною Миколаївської області.

Депутат від «Європейської солідарності» Олена Кисельова поцікавилася, чи згоден сам Марченко працювати у цій комісії. Мер Миколаєва Олександр Сенкевич зазначив, що можна підтримати його кандидатуру, але зробити зауваження «за згодою».

До мене теж пишуть у соціальній мережі, щоб включити генерала Марченка до комісії з перейменування. Йому люди довіряють, як людині, яка знає, що відбувалося на початку війни і хто брав участь у захисті Миколаєва, – сказав міський голова.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]