Барометр Житель Снігурівського району підірвався на міні – його госпіталізували

Житель Снігурівського району підірвався на міні – його госпіталізували

Просмотров: 473
6 Вересня 2023, 17:02

У вівторок, 5 вересня, внаслідок детонації ворожого боєприпасу на деокупованій території Миколаївщини постраждав чоловік 1997 року народження.

Житель Снігурівського району підірвався на міні – його госпіталізували

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Миколаївській області, повідомлення про подію поблизу Явкинського каналу, що у Снігурівській територіальній громаді, надійшло на спецлінію 101 о 20:50.

Під час з’ясування обставин стало відомо, що чоловік пішов за дровами, підняв одне із сухих дерев, почув підозріле «клацання» і відразу ліг на землю. У цей момент здетонував вибухонебезпечний предмет, який був під гілками. Внаслідок вибуху чоловік потерпілий осколкові поранення і зараз перебуває у лікувальному закладі.

«Рятувальники Миколаївщини звертають увагу всіх громадян. На території деокупованих населених пунктів зберігається високий рівень мінної небезпеки. По всій області громадяни досі знаходять боєприпаси часів минулих війн, тому уявіть, скільки ще часу земля виштовхуватиме на поверхню російські вибухонебезпечні “подарунки” після цієї війни. Над розмінуванням щодня працюють піротехніки ДСНС, але часу на те, щоб повністю повернути безпеку у ваші райони, потрібно дуже багато. Тому, по можливості, уникайте відвідування потенційно небезпечних територій, не піднімайте невідомі предмети, не намагайтеся їх пересувати або взагалі торкатися руками. Будьте пильними та обережними! В екстрених ситуаціях дзвоніть на спецлінію 101», – закликають у ДСНС.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]