Барометр Затримали зрадницю, яка допомагала Росії з «паспортизацією»

Затримали зрадницю, яка допомагала Росії з «паспортизацією»

Просмотров: 538
6 Вересня 2023, 15:53

У Херсоні затримали зрадницю, яка допомагала російським терористам із примусовою так званою паспортизацією під час окупації міста.

Затримали зрадницю, яка допомагала Росії з «паспортизацією»

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Як зазначають у відомстві, зрадницею виявилася жителька обласного центру, яка раніше працювала в регіональному підрозділі Державної міграційної служби.

Під час окупації жінка підтримала терористів, за що і отримала «призначення» у місцевій окупаційній адміністрації Росії. Там вона стала «фахівцем відділу паспортно-візової служби» у складі окупаційного «МВС Херсонської області».

«На цій “посаді” колабораціоністка забезпечувала виконання вказівок кремля щодо примусового отримання місцевими жителями російських паспортів. Для цього видавала громадянам так звані адресні довідки, які були підставою для оформлення громадянства Росії», – додали в СБУ.

Зокрема, зрадниця переписувала за російським «зразком» паспортну документацію мешканців окупованої частини області.

Після звільнення Херсона нашими воїнами колаборантка сподівалася відсидітися у власному будинку, проте їй не вдалося уникнути правосуддя. Згідно з підозрою за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України їй загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]