Барометр Рада призначила Умерова міністром оборони України

Рада призначила Умерова міністром оборони України

Просмотров: 534
6 Вересня 2023, 15:27

5 вересня Верховна Рада України відправила у відставку Олексія Резнікова, який обіймав посаду міністра оборони з 4 листопада 2021 року. Його наступником, як очікувалося, мав стати колишній голова Фонду державного майна Рустем Умеров, кандидатуру якого запропонував президент України Володимир Зеленський.

Рада призначила Умерова міністром оборони України

Про це пише Уніан.

У середу, 6 вересня, парламент ухвалив рішення про призначення Умерова на посаду міністра. Призначення підтримали 338 народних депутатів. Один нардеп утримався, жоден не проголосував проти. 21 депутат не брав участі в голосуванні.

Умерова призначили міністром оборони України / фото t.me/yzheleznyak

Перед призначенням Умеров кілька разів зустрічався з народними обранцями. Сьогодні також мав виступати перед нардепами як кандидат на посаду міністра оборони. 

З вересня президент України Володимир Зеленський оголосив про наміри змінити міністра оборони. Він також повідомив, що Олексія Резнікова на цій посаді може змінити голова Фонду держмайна Рустем Умеров.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]