Барометр Миколаївська область – у лідерах за кількістю зруйнованих обстрілами лікарень

Миколаївська область – у лідерах за кількістю зруйнованих обстрілами лікарень

Просмотров: 317
4 Вересня 2023, 18:15

Незважаючи на постійні ворожі обстріли та бомбардування, на Миколаївщині станом на початок вересня 2023 року вдалося частково відновити 60 об’єктів медустанов, ще 66 об’єктів – відновлено повністю.

Миколаївська область – у лідерах за кількістю зруйнованих обстрілами лікарень

Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Загалом по Україні за понад 18 місяців повномасштабної війни російські снаряди та ракети зруйнували 189 об’єктів медустанов та ще 1427 об’єктів – пошкодили. Найбільших втрат зазнала медична інфраструктура Харківщини, Донеччини, Миколаївщини, Київщини та Чернігівщини.

Однак навіть незважаючи на постійні ворожі обстріли та бомбардування, що суттєво ускладнюють процес відновлення, в Україні продовжуються роботи з відновлення медичної інфраструктури. Йдеться про об’єкти на деокупованих територіях, які внаслідок ворожих обстрілів та бомбардувань отримали невеликі пошкодження: вибито вікна, пошкоджено фасад тощо.

Зокрема, на початок вересня 2023 року вдалося повністю відновити 384 об’єкти медустанов, ще 415 об’єктів – відновлено частково. Найбільше відновлених медустанов – у Миколаївській, Дніпровській, Київській, Харківській та Чернігівській областях.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]