Барометр У Миколаївській області діють гранти на підтримку бізнесу: хто та як може отримати

У Миколаївській області діють гранти на підтримку бізнесу: хто та як може отримати

Просмотров: 441
31 Серпня 2023, 17:10

На Миколаївщині станом на 31 серпня кожен охочий може отримати грант на підтримку власного бізнесу. Програма працює на територіях, які не належать до зони бойових дій. У планах до кінця року видати гранти на суму до 20 мільйонів гривень.

Про це під час брифінгу кореспондентам Суспільного розповів директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

“Перше направлення — надання грантів в розмірі до 250 тисяч на розвиток і відкриття власного бізнесу. Тобто тут має можливість отримати будь-яка людина, яка бажає, яка відкрила власний бізнес або має на меті відкрити власний бізнес”, — говорить Дмитро Оборонько.

Мінімальна сума гранту становить 50 тисяч гривень, а максимальна — 250 тисяч гривень.

“Людина пише відповідну заяву, формує відповідний бізнес-план через “Дію”. Тут відбувається все прозоро. Маємо ще градацію грантової допомоги на допомогу та розвиток власного бізнесу до 500 тисяч. Хто може звернутися? Яка категорія? Це члени сімей військовослужбовців та люди які отримали інвалідність під час військових дій. І третя категорія. Вона найбільша, вона найважливіша. Це до мільйона. Ці кошти передбачаються саме для військовослужбовців”, — розповідає директор Миколаївського обласного центру зайнятості.

За словами Дмитра Оборонько, до кожної з категорій є певні умови:

  • До 250 тисяч – та людина повинна створити два робочих місця.
  • 500 тисяч – також два робочі місця.
  • До мільйона – чотири місця, та два з них повинна віддати чи військовослужбовцям, чи закріпити за людьми, які отримали інвалідність під час військових дій.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]