Барометр У Запорізькій області оголосили примусову евакуацію дітей

У Запорізькій області оголосили примусову евакуацію дітей

Просмотров: 237
29 Серпня 2023, 17:01

У п’яти населених пунктах Запорізької області оголошено примусову евакуацію дітей.

Про це повідомило  Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у вівторок, 29 серпня.Вказано, що відповідне звернення Запорізької ОВ було розглянуто на засіданні Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

“Учасники засідання одноголосно проголосували за проведення обов’язкової евакуації примусовим чином дітей з їхніми батьками, особами, які їх замінюють, або іншими законними представниками з окремих населених пунктів Василівського та Пологівського районів Запорізької області, що знаходяться поблизу районів ведення бойових дій”, – зазначено у повідомленні.

Йдеться про п’ять населених пунктів: місто Гуляйпол, селище міського типу Степногірськ, а також села Преображенка, Єгорівка, Новопавлівка. Через складну ситуацію безпеки та ворожі обстріли звідти примусово евакуюють 54 дитини та 67 супроводжуючих – членів сімей.Окрім дітей, обов’язкова евакуація також стосується маломобільних осіб, які мешкають у зазначених населених пунктах області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]