Барометр Літак “Аерофлоту” не вдається повернути з ремонту в Ірані: деталі

Літак “Аерофлоту” не вдається повернути з ремонту в Ірані: деталі

Просмотров: 306
29 Серпня 2023, 13:14

російська авіакомпанія “Аерофлот” ремонтує свій літак Airbus A330 в Ірані. Але повітряне судно не повернеться у небо, як було заплановано.

Літак “застряг” в Ірані, термін його повернення перенесли на півроку, повідомляє TRAVEL РБК-Україна з посиланням на avianews.com.

Літак доставили до Тегерану 5 квітня 2023 року для важкого технічного обслуговування C-check. Цей тип обслуговування літаки зазвичай проходять раз на кілька років.

За даними профільного телеграм-каналу, літак не повернуть у вересні 2023 року, як планувалося, а дату змістили на березень 2024 року.

Нещодавно гендиректор “Аерофлоту” Сергій Олександровський повідомив, що в компанії не задоволені термінами виконання робіт.

Російська авіакомпанія “Аерофлот” більше не може обслуговувати літаки американського виробництва Boeing та європейського виробництва Airbus в офіційних сервісних центрах через накладені санкції.

У зв’язку із цим вперше в історії вирішили відправити літак до Ірану. Ця країна перебуває під західними санкціями десятки років і там навчилися ремонтувати літаки власними силами.

У травні авіакомпанія Mahan Air зняла відео, як Airbus A330 “Аерофлоту” обслуговують іранські фахівці.

Нагадаємо, ми писали, що російські авіакомпанії стали часто скасовувати рейси через поломки літаків.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]