Барометр В Енергодарі підірвали штаб «кадировців»

В Енергодарі підірвали штаб «кадировців»

Просмотров: 437
28 Серпня 2023, 17:30

У тимчасово окупованому Енергодарі (Запорізька область) сьогодні, 28 серпня, підірвали імпровізовану “казарму” підрозділу Росгвардії “Ахмат-1”. Внаслідок цього постраждав особовий склад військових РФ.

Про це повідомляє  Головне управління  розвідки Міністерства оборони України.

Внаслідок операції місцевого руху опору, що координується ГУР МО України, “постраждала” імпровізована “казарма” підрозділу Росгвардії ОМОН “Ахмат-1”.

Зазначається, що після окупації міста “кадировці” захопили та переобладнали для своїх потреб будівлю на вулиці Будівельників, 46, де раніше знаходилося місцеве відділення одного з українських банків.

О 09:50 за вказаною адресою стався вибух. В результаті постраждав особовий склад окупантів та припарковані у дворі автомобілі.

“У приміщенні почалася пожежа. На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Наразі уточнюється інформація про кількість вбитих та поранених “кадировців”, – пояснили в ГУР.

Також розвідка уточнила, що жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]