Барометр Україна візьме участь в “Євробаченні-2024”: коли розпочнеться нацвідбір

Україна візьме участь в “Євробаченні-2024”: коли розпочнеться нацвідбір

Просмотров: 175
28 Серпня 2023, 16:20

Україна візьме участь у пісенному конкурсі “Євробачення-2024”. Найближчими днями розпочнеться прийом заявок на національний відбір.

Про це повідомляє “Суспільне”.

“Суспільне Мовлення підтвердило участь України в пісенному конкурсі “Євробачення-2024″, яке відбудеться у шведському Мальме після перемоги Loreen”, — йдеться у повідомленні. 

Додають, що музичним продюсером нацвідбору на “Євробачення-2024” знову стане музикант і композитор Дмитро Шуров (Pianoбой). 

“Звертаюся зараз до всіх: вмикайтесь, ми маємо створити і обрати наступну пісню, якою буде пишатися країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи й запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого”, — сказав він.

За словами організаторів, цьогоріч у нацвідборі будуть нововведення. Вони дозволять українцям більше долучитися до ухвалення ключових рішень відбору. Більше інформацію обіцяють розповісти вже після старту приймання заявок.

Нагадаємо, після перемоги шведської виконавиці Loreen на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2023” Швеція розпочала активну підготовку до проведення заходу у 2024 році. У 2024 році пісенний конкурс організують у шведському місті Мальме. “Євробачення-2024” відбудеться в суботу, 11 травня 2024 року, на Мальме Арені, а півфінали відбудуться 7 і 9 травня 2024 року.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]