Барометр Високий рівень небезпеки. РФ збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Високий рівень небезпеки. РФ збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

Просмотров: 235
21 Серпня 2023, 17:42

РФ вивела на чергування в Чорне море надводний та підводний ракетоносії.

Про це повідомляють Сили оборони Півдня України.

Ворог наростив присутність ракетоносіїв у Чорному морі. На додачу до підводного човна вийшов малий ракетний корабель. Відповідно, кількість Калібрів збільшено до 12, – йдеться у повідомленні.

Військові зазначили, що напруження ситуації передбачуване, а рівень ракетної загрози – дуже високий. Тому потрібно відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги.

Начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталя Гуменюк в етері телемарафону розповіла, що напередодні Дня Незалежності РФ дійсно може створювати напруження, не виключені й ракетні удари.

Вона наголосила, що пуски з підводних човнів надзвичайно складно виявити, тому на реагування “є не година, а декілька хвилин”.

Раніше начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталя Гуменюк заявила, що туристичний сезон в окупованому Криму закрили разом із відкриттям “бавовняного”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]