Барометр Окупанти вдарили ракетами по Авдіївці: українські рятувальники вивели жінку з палаючої будівлі

Окупанти вдарили ракетами по Авдіївці: українські рятувальники вивели жінку з палаючої будівлі

Просмотров: 342
18 Серпня 2023, 17:37

Працівниця магазину була у підвалі магазину. В Авдіївці екіпаж “Білі Янголи” врятували з палаючого магазину місцеву мешканку після ракетного обстрілу російських окупантів.

Відповідне відео з’явилося в телеграм-каналі МВС України.

Як стало відомо, серед дня російські окупанти відкрили вогонь по житловому кварталу міста. Снаряди влучили в крамницю, де перебували мирні мешканці. У підвалі під завалами опинилася працівниця магазину, яка не мала змоги вибратися. 

“На допомогу прибули “Білі янголи”. Поліцейські намагалися через двері крамниці потрапити до підвалу, але їм завадило полум’я. Надягнувши протигази, правоохоронці шукали інші рятівні напрями. Єдиним шляхом для порятунку залишалася стінка підвалу, яку слід було розбити. “Білі янголи” спільно з містянами намагалися якнайшвидше врятувати жінку, адже не знали в якому вона стані. Завдяки спільним зусиллям містянка та двоє собак і кіт були звільнені з пастки”, – розповіли в МВС України.

Нагадаємо, що ЗСУ вибили окупантів з позицій біля Авдіївки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]