Барометр росія атакувала шведський завод в Україні: троє загиблих

росія атакувала шведський завод в Україні: троє загиблих

Просмотров: 581
15 Серпня 2023, 17:16

Внаслідок ракетної атаки рф по Україні під ранок 15 серпня загинули троє працівників шведського заводу з виробництва підшипників SKF у Луцьку.

Про це, як пише “Європейська правда”, заявив представник SKF Карл Б’єрнстам, повідомляє  Reuters .

За словами представника компанії, під час атаки на Луцьк постраждав завод SKF.

“З сумом підтверджуємо, що троє наших колег загинули”, – додав Б’єрнстам.

Він також зазначив, що компанія вивчить наслідки нападу та пошкодження заводу, але додав, що насамперед вона зосереджується на своїх співробітниках та їх безпеці.

Згідно з останнім фінансовим звітом компанії, найбільший у світі виробник промислових підшипників має близько 1100 співробітників в Україні, більшість із яких працює на заводі у Луцьку.

У звіті також наголошується, що на завод у Луцьку припадає близько 0,5% від загального обсягу виробництва SKF у 2022 році.

Під ранок 15 серпня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні – ворожі ракети потрапили до промислового підприємства у Луцьку (3 особи загинули), житловими будинками у Львові, підприємством у Дніпрі (спалахнула пожежа, двоє поранених), вибухи лунали також у Хмельницькій області та у місті Сміла Черкаської області.

Загалом близько 4 години ранку 15 серпня російські окупанти випустили по Україні 28 ракет повітряного та морського базування, захисники знищили 16 крилатих ракет Х-101/Х-555, “Калібр”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]