Барометр Шахраї обдурили жителів Миколаївської області, які хотіли купити автомобілі

Шахраї обдурили жителів Миколаївської області, які хотіли купити автомобілі

Просмотров: 275
14 Серпня 2023, 17:03

Двох мешканців Первомайського району шахраї обдурили на 130 тисяч гривень.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Зазначається, що до поліції звернулися двоє громадян. Вони повідомили, що стали жертвами шахраїв. Зловмисникам перерахувала майже 104 тисячі гривень 35-річна мешканка Арбузинської громади та 28 тисяч гривень 49-річний мешканець Первомайська.

Правоохоронцям заявниця розповіла, що хотіла придбати автомобіль. Знайшла оголошення в інтернеті, зв’язалася з продавцем та погодила всі деталі покупки. Після чого перерахувала на банківські рахунки незнайомця близько 104 тисячі гривень. Згодом шахрай перестав виходити на зв’язок, а жінка втратила свої кошти, не отримавши автомобіля.

В аналогічну шахрайську пастку потрапив і 48-річний чоловік. Заявник втратив 28 тисяч гривень, так і не отримавши бажаного автомобіля.

За вказаним фактом слідчі порушили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]