Барометр У Южноукраїнську затримали організатора угруповання, яке виготовляє наркотики

У Южноукраїнську затримали організатора угруповання, яке виготовляє наркотики

Просмотров: 948
14 Серпня 2023, 16:27

У Южноукраїнську затримали місцевого жителя, який організував угруповання, яке займалося виготовленням та збутом психотропів.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

41-річний мешканець Южноукраїнська запропонував 4 знайомим чоловікам віком від 34 до 40 років взяти участь у злочинній діяльності, пов’язаній із незаконним виготовленням особливо небезпечної психотропної речовини – PVP та її подальшого збуту.

Організатор угруповання займався придбанням обладнання, прекурсорів та інших інгредієнтів, необхідних для виготовлення психотропної речовини, та підшукав житлове приміщення у садовому товаристві Вознесенського району, де фігуранти виробляли наркоречовину та надалі збували у Южноукраїнську та Первомайському районі.

Миколаївська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо членів організованої злочинної групи за фактом виготовлення, придбання, зберігання та перевезення з метою збуту та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.2, ч.3 ст. 307 КК України).

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]