Барометр Зеленський про рішення РНБО: Звільняємо всіх обласних військкомів

Зеленський про рішення РНБО: Звільняємо всіх обласних військкомів

Просмотров: 474
11 Серпня 2023, 14:47

Президент Володимир Зеленський прокоментував результати засідання Ради національної безпеки та оборони щодо перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК).

Джерело: Зеленський у Facebook

Пряма мова Зеленського: “Наші рішення. Звільняємо всіх обласних “воєнкомів”. Керувати цією системою мають люди, які точно знають, що таке війна та чому цинізм і хабарництво під час війни – це державна зрада”.

Деталі: За його словами, натомість воїни, які пройшли фронт або які не можуть бути в передовій через поранення, але зберегли свою гідність і не мають цинізму – саме їм можна довірити цю систему комплектування.

“Реалізувати це рішення повинен головком Залужний. Перед призначенням нових керівників ТЦК буде перевірка СБУ”, – зазначив президент.

Також на засіданні РНБО розглядалось питання ВЛК. “За два тижні відбудеться засідання РНБО щодо цього питання. Зараз – перевірка, підготовка пропозицій. Рішення теж будуть”, – пообіцяв Зеленський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]