Барометр Адвокати миколаївського прокурора-зрадника Германа подали апеляцію до одеського суду

Адвокати миколаївського прокурора-зрадника Германа подали апеляцію до одеського суду

Просмотров: 546
9 Серпня 2023, 18:18

Адвокати прокурора-зрадника з Миколаєва Геннадія Германа оскаржують вирок Приморського райсуду Одеси, за яким чоловік отримав довічне ув’язнення.

Про це йдеться в ухвалі Одеського апеляційного суду, передає Укрінформ.

В документі зазначається, що суд відкрив провадження за апеляційною скаргою захисників колишнього прокурора з Миколаєва Геннадія Германа. Його визнали винним у держзраді і засудили до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. Сам Герман свою провину заперечує.

У сторін справи є можливість до 17 серпня подати свої заперечення на апеляційну скаргу.

Дата розгляду апеляції поки не призначена.

Як повідомлялось, за даними правоохоронців, екскерівник Миколаївської окружної прокуратури Геннадій Герман передавав спецслужбам рф за завданням кураторів інформацію про наслідки обстрілів Миколаївщини, кількість загиблих і поранених, паролі для проходження блокпостів, персональні дані військовослужбовців, фіксував роботу ДСНС з ліквідації обстрілів, збирав та надавав інформацію про місце дислокації військових підрозділів. Геннадія Германа також пов’язують з наведенням ракетного удару у березні 2022 року по казармах в Миколаєві, де загинула велика кількість військових.

Спочатку процес планували зробити закритим. Проте, після зустрічі голови суду Сергія Кічмаренко із родичами загиблих морських піхотинців, судді задовольнили клопотання про надання можливості бути присутніми на засіданнях. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]