Барометр У Кропивницькому затримали депутата, який очолював групу рекетирів

У Кропивницькому затримали депутата, який очолював групу рекетирів

Просмотров: 261
9 Серпня 2023, 16:35

У Кропивницькому СБУ затримала депутата, який очолював групу рекетирів.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Так, під керівництвом депутата міської ради рекетири «вибивали» 92 тисячі доларів США з місцевого підприємця, з яким він має спільний бізнес.

«Співробітники СБУ затримали депутата в обласному центрі під час передачі йому другої частини “данини”. Перед цим українська спецслужба задокументувала факт отримання ним першого “траншу” від підприємця», – йдеться у повідомленні.

В СБУ повідомили, що за вказівкою лідера злочинної групи її учасники вимагали гроші з місцевих жителів під вигаданими приводами, а у разі відмови застосовували психологічний тиск, фізичне насильство та загрози вбивством.

«Під час обшуків за місцем проживання та роботи депутата виявлено велику суму готівки, ймовірно, отриману злочинним шляхом», – додає пресслужба СБУ.

Депутату та ще одному учаснику злочинного угруповання було повідомлено про підозру у здирництві, вчиненому організованою групою в умовах воєнного стану.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]