Барометр Білоруські гелікоптери порушили кордон: у МЗС Польщі надали докази

Білоруські гелікоптери порушили кордон: у МЗС Польщі надали докази

Просмотров: 326
4 Серпня 2023, 17:21

Польське зовнішньополітичне відомство закликає Білорусь припинити усі провокації на кордоні. У п’ятницю, 4 серпня, Міністерство закордонних справ Польщі надало уряду Білорусі переконливі докази порушення кордону білоруськими військовими гелікоптерами.

Про це повідомили на офіційному сайті МЗС Польщі.

Детальну інформацію про порушення повітряного простору Польщі 1 серпня 2023 року двома білоруськими військовими гелікоптерами було передано через польське посольство у Мінську.

У польському МЗС наголосили, що наведені дані суперечать позиції Республіки Білорусь, викладеній в офіційних заявах її МЗС та Міноборони.

“Закликаємо білоруську сторону терміново розібратися в інциденті, переглянути свою позицію з цього приводу та припинити усі провокації на польсько-білоруському кордоні”, – йдеться у заяві зовнішньополітичного відомства Польщі.

Нагадаємо, у вівторок, 1 серпня, сталося порушення повітряного простору Польщі двома білоруськими гелікоптерами, які проводили навчання поблизу кордону. Ця провокація змусила польську армію посилити свою присутність біля східного кордону, зокрема до межі з Білоруссю було передислоковано бойові гелікоптери.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]