Барометр росія поставила план перед гауляйтерами щодо вивезення українських дітей – ЦНС

росія поставила план перед гауляйтерами щодо вивезення українських дітей – ЦНС

Просмотров: 207
2 Серпня 2023, 18:06

На тимчасово окупованих територіях України росіяни поставили план перед місцевими гауляйтерами. Від них вимагають вивезти ще понад 10 тисяч місцевих дітей на так званий «відпочинок» у рф.

Як повідомляється, дітей вивозять до таборів у Дагестані, Чувашії, Краснодарському краї та інших регіонах росії. Незаконну депортацію дітей займає провладна політична партія «Єдина росія».

Як заявили в ЦНС, у таборах дітей піддають ідеологічній обробці за допомогою пропагандистських концертів та «освітніх заходів». При цьому часто діти стають жертвами злочинів.

«Зокрема, у дитячому таборі в Анапі чотири дитини з тимчасово окупованих територій Донецької області стали жертвами педофіла», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за попередніми даними, росія могла насильно вивезти з України 200-300 тисяч дітей. Точно підтверджено дані про 19 499 депортованих дітей. 373 вдалося повернути.

Також повідомлялося, що депортацією погрожують вчителям на окупованих територіях півдня.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]