Барометр В Україні з’явиться центр з ремонту та обслуговування безпілотників

В Україні з’явиться центр з ремонту та обслуговування безпілотників

Просмотров: 155
31 Липня 2023, 18:12

Міністерство оборони України та турецька компанія BAYKAR MAKINA уклали договір про будівництво в Україні сервісного центру з ремонту та обслуговування безпілотників.

Про це повідомляє  прес-служба Міноборони.

Договір був підписаний у розвиток рамкової угоди між урядами України та Туреччини про співпрацю у сфері високих технологій, авіаційної та космічної галузей, яка набула чинності 23 січня цього року. Такий крок суттєво посилить співпрацю двох країн у оборонній сфері.

Державний секретар Міноборони Костянтин Ващенко заявив, що створення сервісного центру стане вагомим внеском у посилення оборонних можливостей України та допоможе наблизити перемогу.

Він також додав, що сьогодні політика українського оборонного відомства спрямована на посилення власних можливостей щодо ремонту військової техніки.

“Це стосується не лише безпілотників. Це стосується і важкої бронетехніки, інших засобів ведення бою. Ми розуміємо, що нам потрібно розвивати власну інфраструктуру, створювати власні робочі місця, навчати наш власний персонал для того, щоб навіть після перемоги ми мали змогу бути максимально ефективними та використали наявні ресурси для підтримки обороноздатності держави на належному рівні”, – заявив держсекретар.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]