Барометр На Миколаївщині понад 8 тис. м² бомбосховищ не є придатними для використання, – прокуратура

На Миколаївщині понад 8 тис. м² бомбосховищ не є придатними для використання, – прокуратура

Просмотров: 246
28 Липня 2023, 18:31

Протягом 2022-2023 років органами Миколаївської обласної прокуратури подано 24 позови про зобов’язання привести у придатний для використання стан споруджень цивільного захисту площею понад 8 тис. м², які розраховані на 8 544 особи.

Про це йшлося 28 липня під час спільної наради керівників правоохоронних та інших державних органів регіону щодо протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним із незаконним відчуженням, використанням не за призначенням, утриманням у неналежному стані бомбосховищ та нецільовим використанням призначених на їх утримання коштів, повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Також подано позов про розірвання договору оренди укриття, стягнення заборгованості з орендної плати та повернення майна.

Задоволено судами 13 позовів зазначеної категорії по сховищам площею майже 4 тис. м² місткістю 2 954 особи.

Наразі органами поліції області розслідується 9 кримінальних проваджень, пов’язаних із незаконним відчуженням, використанням не за призначенням, утриманням у неналежному стані об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, присвоєнням та нецільовим використанням призначених на їх утримання коштів та неправомірними діями посадових осіб у цій сфері.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]