Барометр США мають зброю і для себе, і для України, – Пентагон

США мають зброю і для себе, і для України, – Пентагон

Просмотров: 257
28 Липня 2023, 17:08

США постійно стежать за рівнем власної боєздатності, щоб мати можливість підтримувати Україну.

Про це на брифінгу заявила заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх.

Вона зазначила, що швидкі постачання зброї ЗСУ вплинули на американську оборонно-промислову базу, проте уряд “впевнений у тому, що має”. “Ми продовжуємо працювати з оборонно-промисловим комплексом, щоб збільшити виробництво, а також співпрацюємо з нашими союзниками та партнерами щодо збільшення наших запасів”, – зазначила Сінгх.

Представник Пентагону додала, що кожний пакет військової допомоги формується колегіально. “Ми проводимо зустрічі, на яких наші служби можуть помітити, що у них є на своїх полицях, а потім, звичайно, держсекретар і міністр оборони мають розмови з президентом і Білим домом”, – пояснила вона.

Заступник прес-секретаря наголосила, що США “завжди підтримуватимуть рівень своєї готовності, водночас маючи можливість допомогти Україні”. “Одна з речей, яку продовжує повторювати президент і держсекретар, це те, що ми з Україною надовго. Тому ми продовжуємо оцінювати, що можемо надати, не опускаючись нижче за рівень нашої готовності”, – підкреслила Сінгх.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]