Барометр Одяг з Європи за доступними цінами – до 70 розміру

Одяг з Європи за доступними цінами – до 70 розміру

Просмотров: 490
27 Липня 2023, 15:28

В Южноукраінську відкрився магазин жіночого одягу – місця, де можете відкрити для себе унікальний світ моди з різноманітним асортиментом з Італії, Туреччини та Харкова.

Ви знайдете одяг на будь-який смак та розмір, від 44 до 70. Наш величезний асортимент включає шубки, пальта, куртки та плаття – все, що потрібно для стильного гардеробу. Безумовно, наша колекція розрахована на будь-який вік та стиль, щоб задовольнити потреби кожної клієнтки.

Магазин працює для вас з 9:00 до 16:00, щоб ви могли завітати до нас в зручний для вас час. Знаходиться магазин на проспекті Незалежності, 22, в будівлі з приватбанком – легко знайти та зручно добиратися.

Наша місія – допомогти кожній жінці почуватися впевнено та чудово у будь-який день. Тому ми ставимо на якість, оригінальність та високий рівень обслуговування. Приходьте до жіночого магазину одягу на Незалежності 22, 2 поверх (вхід через воду чи конфіскат) та знайдіть свій неповторний стиль разом з нами!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]