Барометр Жителька Львівщини маскувала чоловіків під “волонтерів” і підвозила до кордону

Жителька Львівщини маскувала чоловіків під “волонтерів” і підвозила до кордону

Просмотров: 200
24 Липня 2023, 15:34

На Львівщині викрили мешканку Червонограда, яка за 6 000 доларів США яка сприяла переправленню через державний кордон військовозобов’язаних буцімто як потенційних волонтерів.

Джерело: Держприкордонслужбапрокуратура Львівщиниполіція

Деталі: Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно зі слідчими Золочівського районного відділу поліції Львівщини за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури викрили зловмисницю, яка сприяла українським чоловікам у незаконному перетинанні кордону.

За даними слідства, 39-річна жінка за грошову винагороду зобов’язувалась виготовляти пакет фіктивних документів для перетину державного кордону. Після чого відомості відносно псевдоволонтерів-водіїв вносились до системи “Шлях”.

Для організації незаконного трансферу жінка власним авто доставляла чоловіків до кордону та надавала поради щодо його перетину.

Свої послуги вона оцінила у 6000 доларів США з однієї людини.

Жінку затримали під час доставлення чергового “клієнта”.

Організаторці незаконної діяльності слідчі повідомили про підозру незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Суд арештував зловмисницю.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]