Барометр Миколаїв відвідали представники УВКБ ООН у справах біженців

Миколаїв відвідали представники УВКБ ООН у справах біженців

Просмотров: 299
20 Липня 2023, 17:46

У четвер, 20 липня, до Миколаєва з робочим візитом прибула делегація управління Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців.

До складу делегації увійшли заступник представника УВКБ ООН Маріан Шилпероорд, виконуючий обов’язки голови саб-офісу Вінниці, старший регіональний координатор П’єр Камара, старша радниця з інформаційного менеджменту Хавраа Харкус та радник з питань захисту Володимир Бєлєнький.

У рамках візиту відбулась робоча зустріч із заступником начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Миколою Маріновим та директором департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександром Корольовим.

Під час зустрічі сторони обговорили питання першочергових потреб територіальних громад Миколаївської області, а також підготовку до зимового періоду.

Микола Марінов зазначив, що передусім треба подбати про найбільш вразливі верстви населення, для яких зима може стати серйозною проблемою. Окрім того, важливою складовою запезпечення належної підготовки до опалювального сезону є злагоджена взаємодія між всіма гілками влади.

«Хочу висловити вдячність всім міжнародним партнерам, які продовжують допомагати нам на сьогоднішній день. Спільними зусиллями ми маємо подолати наслідки терористичних актів військ рф», – додав він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]