Барометр На Миколаївщині протягом тижня буде спекотна погода — синоптики

На Миколаївщині протягом тижня буде спекотна погода — синоптики

Просмотров: 257
17 Липня 2023, 18:19

На Миколаївщині з 17-го до 23-го липня очікується спекотна погода. Синоптики прогнозують денну температуру повітря до +31…+36 градусів. Вночі температура сягатиме до +17…+22 градусів. На початку тижня в області можливі короткочасні грозові дощі.

Про це кореспондентам Суспільного розповіла черговий синоптик Миколаївського гідрометеорологічного центру Тамара Волошина.

За словами Тамари Волошиної, протягом тижня буде спекотно. Температура вдень становитиме +31…+36, вночі — +17…+22 градуси.

“Місцями в області можуть бути грозові дощі найближчими днями. До кінця тижня буде в основному без опадів. Трохи спаде спека, денна температура буде +28…+33. І вночі трохи прохолодніше — +15…+20 градусів”, — говорить фахівець Миколаївського гідрометеорологічного центру.

Екстремальної спеки не очікується, каже Тамара Волошина.

“Спекотної погоди нам не оминути у липні. Липень — найспекотніший місяць у році, він вважається “маківкою” літа. Екстремальної спеки не очікуємо”, — сказала синоптик.

Протягом тижня переважатиме північно-західний вітер — 5-10 м/с.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]